Ons bedrijf

Ons bedrijf

040KANTOOR is een initiatief van Boek- en Kantoorboekhandel van Grinsven voor de levering van kantoorartikelen, kantoormachines, supplies en facilitaire producten aan bedrijven. 
Onze filosofie daarbij is dat U als klant  de SERVICE en AANDACHT krijgt van een lokale ondernemer maar het ASSORTIMENT en PRIJZEN van een grote aanbieder. 
Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1939 boeken, kantoorartikelen en aanverwante producten verkoopt. 
We hebben één winkel in Eindhoven en één in Geldrop en daardoor een sterke lokale binding met Zuidoost-Brabant. 
Waar de winkels speciaal ingericht zijn voor de verkoop aan consumenten, hebben wij onze webwinkel ingericht voor de verkoop aan bedrijven en instellingen. 
Bestellingen die u via de website plaatst worden vanuit ons centrale magazijn rechtreeks naar u verstuurd. Op dit magazijn liggen 23.000 verschillende artikelen die mits voor 16.30 uur besteld de volgende dag bij u worden bezorgd. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om de goederen in onze winkels af te halen. Het overgrote deel van deze 23.000 zijn merkproducten van alle bekende fabrikanten. Daarnaast hebben wij in elke productgroep artikelen van ons Quantore huismerk. Deze producten onderscheiden zich door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op aanvraag kunnen wij u een monstertas van deze Quantore producten toezenden
Wij nodigen u van harte uit om van onze site gebruik te maken.
Indien u nog vragen heeft kunt u ons mailen of telefonisch bereiken in Eindhoven op  040-2115217 of in Geldrop op 040-2862967.
 
Met vriendelijke groet,
Wouter  & Remy van Grinsven.